Unesite termin pretrage

O nama

Zanatska radnja “ Metalokozmetika “ zvanično počinje sa radom 1994. godine, čime se nakon decenijskog iskustva u poslovima zaštite metala nitratnim bojama prelazi na inovativnu metodu zaštite elektrostatičkom plastifikacijom. Od samog početka postajemo poznati jer među prvima počinjemo sa primenom novih tehnologija.
Vremenom se radni prostor širi srazmerno povećanju obima posla što implicira sve bolji kvalitet usluga i zadovoljstvo potrošača. Paralelno sa redovnim aktivnostima, razvijaju se i novi programi.
Ubrzo, postajemo jedni od vodećih proizvođača školskog nameštaja u našoj zemlji. Razvili smo kapacitete da proizvodima našeg asortimana možemo kompletno opremati školske, predškolske i druge obrazovne ustanove. Prepoznati kao pouzdani partneri proširili smo tržište na sve zemlje u okruženju kao i neke od država članica EU, pre svih Nemačke.
Neprekidno usavršavanje, razvoj i modernizacija omogućavaju nam da svoje proizvodne delatnosti proširujemo i na druge grane koje podrazumevaju metalopreradu i drvopreradu.
Sada se u našem asortimanu mogu pronaći raznovrsni serijski i namenski izrađeni proizvodi i mašine namenjeni opremanju enterijera i eksterijera.

Implementacijom EU standarda kvaliteta poslovanja Z.R. “ Metalokozmetika “ može da se nosi i najstrožijim svetskim zahtevima i željama kupaca. Time je proizvodni program zapravo neograničen i zasnovan na međusobnom dogovoru.

Proverite naše mogućnosti kroz Vaše zahteve …